na een maandje... - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu na een maandje... - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu

na een maandje...

Door: Ikke

Blijf op de hoogte en volg Mélisande

31 Januari 2010 | Zwitserland, Genève

Bonjour mes amies!

Ca va?
Met mij gaat het goed. Soms heb ik het wel een beetje moeilijk en mis ik Nederland en alles en iedereen daar, maar meestal geniet ik er wel van om hier te zijn. Ik heb de eerste maand erop zitten en 3 weken franscursus gehad. ik geloof dat het wel goed gaat, maar volgende week weten we meer, want dan heb ik een grote toets! in februari krijg ik ook nog 3 weken franscursus en dan gaat het echte werk beginnen en ik hoop ook het echte feest haha!!!

Dit weekend begon rustig. Ik heb gewassen, schoongemaakt en zelfs mijn gordijnen gewassen, omdat ik ze vies vond. nu is het echt mijn kamer..mijn schone kamer haha..

Ik heb ook een foto gemaakt van de manier van kleding wassen hier..nou ja kleding drogen haha...

s Avonds ben ik wel weg geweest met 4 mensen van mijn school. Het was erg gezellig...stel je voor: een dronken chinese, een aangeschoten braziliaan en egyptenaar en een Chileense en een Nederlandse haha..en dan in een klein cafe in een onbekend straatje dat eruit ziet als een artistieke woonkamer. Het was echt leuk! En op een gegeven moment doen ze de muziek uit en beginnen ze zelf te spelen..eerst iemand op een piano..dan doet er ook iemand met een gitaar mee en uiteindelijk gaat een meisje zomaar meezingen..En buiten staat een groot olievat met vuur..echt cool!

Als ik weer iets meemaak, schrijf ik weer!!

Kussssss Mé

• 31 Januari 2010 - 13:59

Manon:

haha creatief met de was:)klinkt leuk zo'n onbekend kroegje! veel plezier nog en succes met je cursus!X

• 31 Januari 2010 - 15:45

Mama:

Ha losbol,

Een huishouden van Jan Steen,studentje, maar wel schoon.
    Koop maar een wasrek.

Liefs, Mama

• 31 Januari 2010 - 17:00

Daan:

Hey Mé,

Wat een avonturen! Creatief met wasgoed ;-) Ik heb het idd heel erg naar mijn zin maar ontmoet minder mensen omdat ik niet zoals jij naar school ga, soms wel jammer maar ik vermaak me prima!!
    Super om te zien dat jij het ook zo naar je zin hebt en dat je thuis mist snap ik als geen ander ;-) dat heb ik ook!!

Liefs xx Daan

• 31 Januari 2010 - 17:48

Maar:

Hahaha sprekend mn eigen huis ;)...

Lekker stelletje ongeregeld zijn jullie dus bij elkaar hahaha (net zoals thuis) ;)

Geniet ervan lief!

Kus

• 31 Januari 2010 - 21:41

@l!n@:

:redroses:

• 01 Februari 2010 - 12:17

Eef:

Klinkt goed dat cafeetje! Succes met je toets volgende week :D en sterkte met thuis missen! Ik ben net terug van een weekend naar Sarajevo naar m'n zus, die heeft ook zo d'r momenten dat ze ons mist en kan het me helemaal voorstellen!
    Tot je volgende verhaaltje ;)
    xxx Eef

• 01 Februari 2010 - 17:10

Linda:

Haha ziet er grappig uit je droger!!! Succes met je toest alvast meis!!

Dikke kus

• 02 Februari 2010 - 16:08

Jessica:

Hee meis, goed om te horen dat alles goed gaat en je het naar je zin hebt:D leuke foto's, wat een huishouden:P haha!! kusss

• 04 Februari 2010 - 19:03

Marinka:

Bonsoir! :) Kwam toevallig bij je blogs toen ik aan het zoeken was wie er nog meer in de buurt wonen hier.
    Aangezien ik hier al bijna 5 maanden woon, en nog geen één nederlander van mij leeftijd heb ontmoet haha. Misschien leuk om een keertje koffie/thee te drinken in geneve? Mail me maar als je het leuk lijkt, marinka007@hotmail.com
    xMarinka

• 04 Februari 2010 - 19:30

Oma:

lieve neeltje,
    een wasrek is misschien een optie.
    Kusjes van je oma

Mélisande

Hey allemaal!! Welkom bij mijn reisdagboek..ik ga proberen om jullie een beeld te geven van mijn verblijf in Geneve. Ik zal gaan studeren aan de universiteit van Geneve en 8 maanden van huis weg zijn...ik vind het erg spannend en ben erg beniewd hoe het allemaal zal gaan!! Zijn jullie ook benieuwd??..lees dan mee en kijk hoe mijn genoviaanse uitdaging verloopt!! Kus Mélisande

Actief sinds 12 Nov. 2009