Laatste x samen in Geneve!!
Door: Ikke
Blijf op de hoogte en volg Mélisande
10 Mei 2010 | Zwitserland, Genève
Het was weer een super weekend, zoals jullie op de foto's kunnen zien: zaterdag heerlijk weer..lekker op een terras gelunched..daarna in het gras gelegen en 's avonds naar een festival! Was allemaal super! en zondag hebben we eerst heerlijk genikst...samen bij mij gelunched en erna naar het rode kruis museum. En natuurlijk afgesloten met een heerlijk diner!
En ja, het rode kruis museum, dat is zware stof..wel interessant natuurlijk, maar het gaat over alle oorlogen en je ziet films en foto's die hartverscheurend zijn. Maar goed, we wilden het geizen hebben en het heeft voor de rest niet ons weekend beinvloed, want we hebben het echt leuk gehad..uren gekletst en geknuffeld..want echt hoor..met zo'n afstand merk je pas hoe zeer je elkaar mist. Maar zoals het er nu uitziet heeft mijn tripje hiernaar toe ons veel goed gedaan!!!
Nou, ik ga weer heerlijk studeren, want de tentamens staan voor de deur:
maandag 31 mei om 15:00 en maandag 7 juni om 11:00 een schriftelijk tentamen. En dan vrijdag 11 juni om 8:00 en dinsdag 15 juni om 8:00 de mondelingen. Wie verzint dat..om 8 uur in de morgen! Bedankt papa en mama, voor een achternaam die begint met BA!! Haha neej hoor, misschien is het ook wel een voordeel..je zit namelijk niet de hele dag tegen het tentamen aan te hikken en je bent al vroeg klaar zodat je nog een hele dag hebt om te leren voor de volgende! En ik ben de eerste, dus nog geen vergelijkingsmateriaal haha..want als ik het certificaat wil halen, moet ik ze alle 5 halen (1tje was die waar ik die presentatie en dat debat voor heb gedaan), maar voor nederland is het belangrijk dat ik die 2 mondelingen haal! Dus ja, hoe heb ik het zo uit kunnen kiezen van te voren haha..maar goed..ik weet dat ik mijn best doe en ik ga het gewoon halen!!
Kuss en tot snel, want volgende week dinsdag ga ik schrijven over het verblijf van Maartje hier! Echt leuk..ze komt al over 3 nachtjes!
10 Mei 2010 - 10:33
Jess:
Het gaat idd allemaal snel..en super dat je t weekend naar je zin hebt gehad!! Succes met je tentamens,xxxxx -
10 Mei 2010 - 10:43
Rachel:
Leuke foto's! Het weer in Geneve is in ieder geval stukken beter dan hier.
Succes met het leren van je tentamens en veel plezier met Marianne.
XXX -
10 Mei 2010 - 10:44
Lies :
Meis wat leuk om weer te lezen en wat zien de foto's er heerlijk uit!! Hopen dat t ook zulk lekker weer is al Maar er is!!! HEeeel veel succes met leren alvast voor je tentamens.. nog ff bikkelen en dan kunnen we weer allemaal leuke dingen gaan doen :)!!!
Dikke knuffel -
10 Mei 2010 - 15:53
Manon:
Hee meis,
gelukkig dat het zo snel gaat, is alleen maar een goed teken! Geniet er nog ff van met alle mensen die langskomen:)
Voor je het weet ben je weer terug!Liefs -
10 Mei 2010 - 19:13
Maar:
Nu gaat het echt opschieten :D... Als die stomme aswolk maar geen roet in het eten gaat gooien :S...
xxx -
10 Mei 2010 - 20:29
Irma.:
Melisande ik kijk er naar uit om je met ze allen op te komen halen. Veel succes met je tentamens je haalt het hoor.Het zijn zeker leuke foto's.Michel heeft weer heerlijk genoten dat kan niet anders als ik naar jullie foto's kijk. Nou melisande maak er nog een aantal weken een fijne tijd van groetjes van ger en een dikke kus van mij xx. -
13 Mei 2010 - 17:59
Linda:
Leuk om te horen dat jullie het zo naar je zin hebben gehad en dat het lekker weer was! Nou beter dan hier hoor, hier lijkt het wel weer naar de herfst te gaan! Heel veel succes met je toesten maar dat gaat je zeker lukken. En heel veel plezier met Maar!
Kus -
17 Mei 2010 - 17:07
Mabel:
Bonjour!
Klinkt weer super. Mooi om te lezen over jullie relatie :d En ik geloof zeker dat het jullie dichter bij elkaar brengt! :-)
En jullie laatste echte weekend daar dus?
Aan het eind natuurlijk met schoonfamilie ook.
Maar je verhaal was weer top meis. Ben zoo blij dat je er van geniet. Natuurlijk zijn er ook mindere momenten, maar gelukkig heb je ook zoveel leuke dingen dat dat toch wel zal overheersen! :D
Nu alleen je tentamens nog.. zal wel even pittig worden. Maar ik heb de volste vertrouwen in je! Je bent een super studentje!
Spreek je snel schat!
xxxx