Liesje op bezoek!! - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu Liesje op bezoek!! - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu

Liesje op bezoek!!

Door: Ikke

Blijf op de hoogte en volg Mélisande

07 Mei 2010 | Zwitserland, Genève

Ja, deze weken zijn topweken..zoveel leuke mensen op visite!!

Maar zo snel als het altijd gaat als je het leuk hebt..zo snel ging het nu natuurlijk ook weer..helaas..

Lies kwam afgelopen dinsdagavond aan in Geneve en is vanochten heeeel vroeg alweer gelandt op schiphol..

En we hebben genoten haha..
toen ze aankwam zijn we meteen lekker naar mijn huisje gegaan om heerlijk bij te kletsen en bijna 3 flessen wijn te drinken! Het was meteen een goed begin van onze daagjes samen!

We gingen pas laat slapen en waren nog lang niet uit gekletst..dat bleek wel in de dagen erna haha..
woensdag zijn we via de universiteit door gegaan naar de shop-straten..Helaas was het weer niet zo geweldig woensdag dus zijn we voor het eten nog wel weer terug gegaan naar mijn kamer om ff droog een kop thee te drinken..Maar de regen en wind heeft de pret niet gedrukt..we zijn erna er gewoon weer op uit gegaan om heerlijk te fonduen en erna een kroegje in te duiken..
de avond ervoor heeft alleen wel zijn tol geist..we waren kapot haha..we zijn dus ook niet onwijs laat gaan slapen!

en donderdagochtend zaten we om kwart over 8 alweer in de college zaal! Lies is meegegaan naar mijn college over de mensen rechten voor een college over het verbod op mishandeling en marteling en het recht op gezondheid..heeel leuk he lies??!! haha
erna hebben we op de uni ontbeten en zijn we de stad weer in getrokken!

Gelukkig was het weer veel beter en we hebben zelfs nog ff heerlijk met onze koppies in de zon op een terrasje gezeten..das het goede leven!! haha..heerlijk!

We hebben ook de toren beklommen van de St Pierre (Cathedraal van geneve) en ja..dat was ff zwaar, maar het uitzicht was de moeite waard! We zagen ook meteen dat de fontein weer aanstond en dat we lekker langs het water wilden gaan lopen. en dat hebben we erna ook lekker gedaan..En zelfs een ijsje gegeten en ff lekker gezeten!

Daarna zijn we een beetje boodschapjes gaan halen om lekker te lunchen bij ij thuis en ff bij te tanken voor de avond..en de avond werd super!!

We hebben geweldig leuk en lekker gegeten an de rhone met leuke bediening..een glaasje Kirr en heerlijke tapas en pasta..

algauw ws het alweer 9 uur en gingen we naar de Mr. Pickwick pub, want daar hadden we afgesproken met wat vrienden van mij van mijn oude frans-school. en het was echt gezellig..

We zijn ons korte vakantietje samen dus goed begonnen en goed geindigd.. en tja..ik voelde dat vanochtend wel haha!! Wat was het zwaar om vanochtend om kwart voor 4 op te staan haha!! en ik moest eigelijk om 9 uur er weer uit voor een college..maar ik ben door mijn wekken heen geslapen (ik kan mij niet meer herinneren dat ik m uit heb gedrukt) en werd pas 12 uur wakker haha...maar goed..dat laat weer zien dat het dus allemaal geslaagd is geweest!

Ik ben weer helemaal opgepept door het bezoekje en kan niet wachten tot de volgende bezoekjes! en ja de eerste is Michel..die komt vanavond al! Dat gaat vast ook weer super worden, want hem heb ik natuurlijk ook super gemist!

Jullie zullen alles weer horen als hij weg is..dus mijn volgende verhaaltje zal niet al te lang op zich laten wachten!!

Tot snel..

Kusssssssss

• 07 Mei 2010 - 14:58

Lies:

Bonjour madame!!!!!

Nou je verhaal zegt t al, het was echt super!!! Heb echt genoten :) Nu weer even afkicken van de wijn hihi.. en ik de hele dag gaan er nog Franse woorden en zinnen door mn hoofd (had net BHV cursus haha dus was leuk onder het reanimeren!)
    Vond het ook heel leuk om je vrienden te ontmoeten.. was echt gezellie!
    Heeeeel veel plezier met Michel en morgen als jullie nog naar dat festival gaan... en ook alvast heeeeel veel plezier als Maar komt, dat wordt natuurlijk ook helemaal toppp :D!!! Maar we mailen nog wel voor die tijd..
    Thomas was gewoon op tijd op Schiphol ;) zelfs n half uur te vroeg haha.. en ik heb nog even van 9u tot 12u geslapen voor de BHV, dus ik snap dat je door de wekker heen bent geslapen!!

Heeeel veel liefs

ps. Ik dacht vanochtend tijdens het vliegen dat we gingen neerstorten, want ik hoorde opeens 2 harde knallen onder me... Waren het de wielen die uitklapte hahahaha hoe dom!!!! :D

• 07 Mei 2010 - 17:12

Lindy:

Hallo lieverd,

Een tijd geleden dat ik gereageerd heb SORRY !!!

Maar ben weer terug haha.

Wat een leuke foto's zelfs jij staat erop!!

En je maakt gelukkig nog steeds heel veel leuke dingen mee.

Veel plezier met Mich het weekend.

Love ya en tot snel (K)

• 07 Mei 2010 - 20:25

Mama:

Oké losbol, je wilde reactie... Volgens mij is het echt koud, want je draagt je winterjas nog. Wij hebben vanmiddag wat gedronken op een terrasje (met verwarming en de jas aan)op de laatste dag van de vakantie van je zusjes.
    Het zal wel in de genen zitten.
    Liefs, mama

• 08 Mei 2010 - 08:37

Eveline:

Dat klinkt weer gezellig! Volgens mij heb je daar niet eens tijd om je eenzaam te voelen, er komt steeds iemand langs en anders heb je daar nog mensen :-) Veel plezier met mich!!

• 08 Mei 2010 - 12:13

Maar:

Wat een gezelligheid :D:D:D
    Veel plezier met Mich!!!

xxxx

• 08 Mei 2010 - 13:24

Rachel:

Klinkt allemaal super. Echt leuk dat je regelmatig bezoek krijgt. Inmiddels ken je natuurlijk ook alle leuke plekjes in Geneve, die je allemaal kunt laten zien.
    Ik wist trouwens niet dat je op die uni zit in dat park, Dat is echt een super vet gebouw he! Ben er niet binnen geweest, maar weet precies waar het is.
    Veel plezier met Mich en ik kijk uit naar je volgende verhaal.

Liefs Rachel

• 09 Mei 2010 - 14:20

Linda:

Hi meis,

echt leuk om te horen dat jullie het zo gezellig hebben gehad! En volgensmij komen er nog veel leuke dagen aan met gezellige mensen die je komen bezoeken!!!

XXX

• 17 Mei 2010 - 17:01

Mabel:

Ha meis,

Klinkt super! K heb zaterdag ook Lies dr verhalen even gehoord.. klonk allemaal super! Jullie hebben het echt gezellig gehad he?! En nog bezoekjes daarna.. K ga je verhalen hierna ook even lezen. Was natuurlijk zelf even weg, dus moet weer even bijlezen ;)
    Nu morgen alweer naar Nederland.. gaat snel!
    Nog even en we kunnen altijd weer daten :D!

Kus