Van paraderen tot bergbeklimmen...
Door: Ikke
Blijf op de hoogte en volg Mélisande
17 Mei 2010 | Zwitserland, Genève
Ga er lekker voor zitten, want ik heb me toch een lang verhaal te vertellen haha..
Ik weet gewoon ni9et waar ik moet beginnen. ik weet wel dat ik niet hoef te beginnen met het weer, want dat was niet om over naar huis te schrijven ;)
En ik hoef ook niet beginnen met alle mooie bezienswaardigheden want die waren zeker onze tijd niet waard..haha..ja echt hoor. de fontein heeft 4 van de 5 daagen uitgestaan geloof ik, het mooie bloemenhorloge had geen bloemen meer en het museum was onder constructie! Ja echt hoor, komen we aan bij dat bloemenhorloge, staat er zo'n gemeente auto die net alle bloemen heeft verwijderd ivm één of andere periode van de bloemenverscheidenheid (???) zodat er dus nieuwe bloemen in kunnen komen!
Gelukkig waren al die 'niets'zienswaardigheden gratis, dus konden we na een minuut verder lopen. In tegen stelling tot het uitgaan...De rest van het jaar kunnen we niet meer uit haha..nee hoor zo erg is het ook weer niet, maar we zijn wel aardig geschrokken aan het begin. Aan het einde konden we alleen maar zeggen: het is het waard geweest en dat je dit toch een x moet meemaken. Het is een gigantische mooie tent, die behoort tot het Kempinsky hotel, aan het meer. alle mensen die er werken zijn mooi en alle mensen die er komen zijn mooi. althans, zijn mooi aangekleed haha..want serieus; alle meisje hadden giga hakken aan en die jurkjes die je nooit koopt omdat je geen gelegenheid hebt om ze aan te trekken (wij hadden natuurlijk ook een sey iets aan met hakken..alleen een lange strakke broek eronder..waar die anderen blote benen hadden)en de muziek was vooral geweldig..echt lekkere muziek, wij hebben echt uren gedanst!
We hebben ons zeker niet klem gezopen, want dat konden we niet betalen! (niet dat we dat anders wel zouden doen)
Het goedkoopste op de kaart was een biertje van 25 fr/17 eur. (ze hadden alleen desperados). Wij drinken natuurlijk geen bier dus moesten we voor nummer 2 op de kaart gaan: een kir royaal van 30 fr/22 eur! Wel super lekker: Moet champagne met grenadine! sowieso hadden ze ook alleen maar Moet champagne! Heel tent bestond namelijk uit hoekjes van sofas en tafels met daarop bakken met ijs met daarin flessen champagne, wodka en redbull en veel glazen erom heen. wij waren als 1 van de eerste in de tent en toen zag het er prachtig uit..en 1 voor 1 werden er groepjes naar hun hoekjes begleid en brak het feest los. Echt waar, niemand stond stil..er werd wild gedanst door iedereen..op de blokken, dansvloer en de banken!
Ja echt..het was Wow! haha..
We zagen ook een bewaker 1 van de jongens uit de rij in elkaar slaan. (dames van chersonisos; weten jullie dat feest op starbeach nog dat die ene blote jongen bij dat zwembad mishandeld werd door zo'n security? nou zo was het ongeveer)
Als jullie ff willen kijken waar ik het over heb: www.javaclub.ch.
Gister, de dag na het stappen, zijn we ook nog vreselijk actief geweest. we zijn eerst gaan eten in een brasserie..pain au chocolat, en daarna de saléve op! De franse berg die ik al eerder had beklommen. alleen gingen we nu met de téléferique omhoog (het bakkie)! Was allemaal best wel mooi, maar echt te vermoeiend haha..we zaten beide een beetje te slapen de rest van de dag!
Wel zijn we nog lekker gaan eten gisteravond, alleen werden we ondergespetterd door de fonduepan met hete olie! en dat was normaal zei de bediening! Nou sorry hoor, Michel, Lies, Arinda, Marijke, Cindy, Jerry en oma..dat was echt niet normaal! Maar goed..veel pech hadden we toch al..want Maar had ook al vanaf dag 1 blaren..en vandaag sloten we het af met de aswolk!
Worden wij vandaag wakker..had Maar echt 6 smsjes met daarin: Schiphol is dicht! Wij natuurlijk meteen balen en een beetje schelden..veel alternatieven bedacht en extra vroeg nar het vliegveld en noem het maar op. en uiteindelijk is Maar ong op tijd vertrokken en iets later gelandt! en was alle stress voor niets! Maar goed..ik ben allang blij dat het zo liep en niet dat alle vluchten gecanceled waren. Hopen ook maar dat ik morgen gewoon kan vliegen als ik 2 daagjes naar NL terug kom. (voor diegene die ik het nog niet verteld heb: ik moet ff terug voor een belangrijk gesprek voor het speciale mastertraject wat ik volgend jaar wil volgen)
En tja..ik ben al weer veel te lang aan het praten..jullie hebben iig een impressie van ons weekend..van paraderen tot bergbeklimmen..en de rest van de verhalen zal ik niet allemaal opschrijven, anders wordt het verhaal echt te lang..
Nog ff 1 ding; Maartje bedankt, het was een super gezellig weekend!
Kussssss,
Mé
17 Mei 2010 - 16:35
Mélisande Baltzer:
sorry..ik moet er toch nog wat bij schrijven..Ik heb helemaal niet verteld over het lekkere eten bij lacustre..het sushi eten...de kerk..de terrasjes..haha
En maar: ik moet nog ff zeggen..ik zet geen fot's van ons samen erbij, wnat we kijken toch vaak wel erg vreemd haha!!
17 Mei 2010 - 16:38
Rachel:
Wat een avonturen zeg!
17 Mei 2010 - 16:39
Manon:
Hee meis!
Klinkt gezellig allemaal:)
Zal nog genoeg van Maar horen vd week, ben benieuwd!! Hopen dat je vlucht door gaat morgen, succes alvast!
Liefs -
17 Mei 2010 - 16:39
Manon:
haha dat je dat kan vergeten;) -
17 Mei 2010 - 17:15
Mabel:
Zoo.. ik ben weer bij gelezen na mn vakantie :-)
Die mensen uit de javaclub komen erg overeen met de mensen bij ons in het hotel. Allemaal zo kort mogelijk en zo hoog mogelijke hakken.. en dansen dat ze er op kunnen :-O hahaha.
Maar zo te lezen was het weer een succes!
Gelukkig is ondanks alle kleine 'pechjes' het toch top geweest.. En de reis terug natuurlijk!
Ik ga duimen dat je naar NL kan komen, maar volgens mij komt dat helemaal goed (van t nieuws te horen).
Goede reis morgen meis.
Love you!! Kuss
xxxx -
17 Mei 2010 - 19:16
Lies:
Hallo meissie,
Leukkk om weer je enthousiaste verhaal te lezen!! Wel supergezellie geweest zo te lezen heh... haha leuk zo'n feestje waar je niet op gekleed bent, maar heb je wel weer wat te vertellen :)
Nou ik hoop voor je dat de vlucht door kan gaan morgen en heeeeeeeeeel veel succes met je gesprek morgen!!! You can do it!!!
Heel veel liefs (K) -
17 Mei 2010 - 19:27
Maar:
Jeeeeeeeeeeeeeee :D, daar ben ik, terug in NL! Aan de ene kant heel erg blij dat ik veilig en zonder vertraging aangekomen ben maar aan de andere kant ook jammer want het was echt een super weekend :D...
Ben heel erg blij dat ik jou weer gezien en gesproken heb!!!
Thanks voor alles meis, ennuhhhh die blarenpleisters krijg je nog wel een keer van me terug hahahaaha...
Liefs en dikke kus!!!
P.S. Hoop dat je morgen kan komen, hoorde net weer dat ze vanaf morgen weer moeilijkheden gaan verwachten :S... Maar zal vast goed komen, JE KAN HET, slimme meid!
xxxx -
17 Mei 2010 - 20:39
Mélisande Baltzer:
haha..thnx...maar dat feestje..daar waren we wel opgekleed en op voorbereidt, want we wisten t van te voren dat t exravagant zou zijn..maar zoooo haha..we waren gewoon mooi..alleen zag je onze onderbroek niet haha.. -
17 Mei 2010 - 22:32
@L!na:
Tjonge, wat een verhalen, je zou bijna vergeten waarom je ook al weer in Geneve was!
Heel veel succes straks, hoop dat je geen vertraging hebt!!
Liefs xx -
18 Mei 2010 - 17:11
Linda:
klinkt echt als een super gezellig weekend!!! -
19 Mei 2010 - 20:25
Gaabje:
Lieve Mena!!
Wat een verhaal!!! Het klinkt echt heerlijk allemaal!! (Alleen da niet van die security)
We misse je, mr je maakt genoeg lol daaroo dus geniet er nog mr lekker van!!!!
liefs Gaab -
20 Mei 2010 - 10:58
Eef:
Heb eindelijk tijd gevonden om je verhaaltje te lezen :-D Zoo grappig, ik hoor jou gewoon dat verhaal opzeggen als ik het lees :-) hoop dat alles goed is gegaan (heb eigenlijk geen idee hoe of wat met dat vliegverkeer nu..) en je gesprek ook!
nu weer hard aan de studie na al die gezellige bezoekjes! succes daar!
xxx eef -
21 Mei 2010 - 08:47
Myr:
Wat klinkt dat toch heerlijk! Je gaat wel heimwee krijgen denk ik hoor..als je eindelijk weer ben ons bent :D
Ben erg benieuwd hoe het gesprek is gegaan...
(en wees vanavond maar blij dat je neit thuis bent..de mannen hebben een heuse :GAME AVOND whahah)
Tos msns gok ik!
Liefs