nu echt aan de bak...
Door: Ikke
Blijf op de hoogte en volg Mélisande
21 Mei 2010 | Zwitserland, Genève
Ik ben gisteravond terug gekomen van mijn 2 daagjes NL en nu is het voorlopig even zonder bezoekjes hier en moet mijn neus echt die boeken in.
en wat was het heerlijk om weer gezellig met mijn ouders, zusjes en Mich in de yuin te zitten..te shoppen met Michel en gezellig met de fam van Michel in het zonnetje te zitten..en o ja..dat gesprek ook..haha..
Het gesprek opzich ging goed, maar het zal er nu vanaf hangen hoe goed de anderen zijn. dit houdt in; er zijn mensen die al veel meer vakken gedaan hebben en daarom over meer kennis beschikken en daarom dan misschien dit jaar boven mij verkozen worden..ja, dit jaar, want ik sta er in dat geval volgend jaar weer..alleen dan verder in mijn studie!
En mocht ik nu wel door zijn..moet ik ook nog op solicitatiegesprek bij de partner waar ik stage ga lopen. De professor waarmee ik praatte vond de provindie Zui'-Holland het beste bij mij passen..dus we zullen wel zien!
Nou mensen, tot over een maandje...want deze maand ben ik weinig aanwezig en hard aan het leren haha..
Kusss
ps. Ern akomen natuurlijk mijn ouders en Méraudje nog gezellig op bezoek en de ouders, zus met man en kind van Michel en Michel het weekend erop!
21 Mei 2010 - 12:53
Arinda:
Liefje ik zie je snel en ik ben blij je ff gezien te hebben! tot over 1 en een halve maand ong!
xxxxxxxxxxx -
21 Mei 2010 - 13:54
Lies:
Nou inderdaag bikkelen schattttt!!!!! Nog even een maand en dannnnnn zien we je allemaal weer lekker vaak gezellie!!! En dan is het natuurlijk helemaal lekker weertje hier :) dus tijd voor terrasssssjesssss!!!!
Heeeel veel succes met studeren... Goed op tijd slapen en veel vitamientjes eten... dan kun je optimaal studeren en kom je er wel (sprak tante Lies hahaha)!!!
Heel veel liefs en n dikke kus -
21 Mei 2010 - 15:28
Annelies:
Héé Mélisande,
wij wensen je heel veel sterkte bij het studeren en hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. Als het nodig is duim ik voor je, dat helpt! Groetjes ook van oom Ruud -
21 Mei 2010 - 16:15
Maar:
Ben blij dat je het leuk hebt gehad hier en hou ons maar op de hoogte van de uitslag van het gesprek!
Heel veel succes met studeren!!!!
xxx -
Rachel:
Tot snel!!! -
24 Mei 2010 - 10:49
Mabel:
Heeeeel veel succes komende maand! Nog even en het is allemaal weer voorbij. Dus geniet ervan!
Ben benieuwd hoe het gesprek is gegaan! Ik hoop dat we mogen proosten in het zonnetje met heerlijk glaasje wijn op jou, dat je er doorheen bent! En zo niet.. dan proosten we toch gewoon op jou! :D ;)
Tot over dik een maand meis!
Dikke kus!! -
25 Mei 2010 - 17:19
Linda:
Lieverd, heel veel succes deze komende periode, geniet ook nog even van de tijd dat je daar zit. En leerse leerse leerse! Je zal wel veel in de boeken zitten.
Succes, dikke x