Mr. Pickwick's pub - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu Mr. Pickwick's pub - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu

Mr. Pickwick's pub

Door: Ikke

Blijf op de hoogte en volg Mélisande

07 Februari 2010 | Zwitserland, Genève

Heyhey!!

Alles goed met iedereen? Met mij wel. Ik heb een relaxed weekend gehad, maar ik heb wel wat gedaan natuurlijk!! Ik ben uit geweest naar een pub...de naam van mijn stuk zegt het al..haha.. En het was super leuk. Echt waar. Het is heel groot en als je binnenkomt denk je: och, wel leuk, maar niet bijzonder. Maar zodra je beneden komt, sta je verbaasd over hoe groot het eigelijk is. Je komt in een grote ruimte met een bar en een podium, leunstoelen en banken en staantafels. En elke vrijdagavond (en in de zomer elke avond) treedt er een band op. en ze spelen echt van alles; van Live tot bleakeyedpeace en van Robbie Williams tot Queen. Deze keer had ik ook mijn camera bij me om wat foto's te maken van de mensen met wie ik om ga nu. De foto's zijn niet echt geweldig..maar om een indicatie te geven haha..

foto 1: De jongen die mij naar achter trekt (omdat ik erbij moest) is simon (Venezuelaans), daarnaast staan Lais en Lucas (allebei uit brazilie) en daarnaast staat Remon (Egyptenaar) en De Chinese Susan.

Foto 2: We maken altijd grapjes over de Egyptische danspasjes..haha..dus hier staan ze met z'n alle in Egyptische stijl!

sorry, het zijn maar 2 foto's, maar elke foto was stom met mij (en mijn stomme roze wangen haha) erop, dus volgende keer beter!

tot snel!!

Kussssssssss

ps. Ik denk dat ik volgend weekend (of erna) weer leuke foto's heb, want michel komt donderdagavond tot maandagochtend!! en we gaan musea enz bezoeken!

• 07 Februari 2010 - 20:17

Alina:

• 07 Februari 2010 - 21:34

Maar:

Ziet er ergggggg gezellig uit :)

Heel veel plezier met Mich van de week, geniet ervan!

Dikke kus

• 08 Februari 2010 - 16:38

Manon:

vervelend hoor van die gezellige pubs ;)veel plezier met mich dit weekend! we zullen je missen met carnaval:P
    Liefs

• 09 Februari 2010 - 11:19

Mabel:

hahahaha... ziet er gezellig uit! Volgende keer wel gewoon even uit jezelf op de foto gaan staan he :P
    Maar je hebt het naar je zin.. das t belangrijkste! Ook nog goed cijfer én Mich komt bijna! Kan niet meer stuk he! Vind wel echt top dat ik je ook 'bijna' zie!!! Gezellig weekend (avond) gaan we er van maken! Enjoy it there darling! Spreek je snel weer keer op msn!

Kusss

• 09 Februari 2010 - 19:11

Arinda:

hai lief zusje,

wat een leuke nieuwe vriendjes! ik hoop dat ze zorgen dat je nog beter je best doet op school en je niet teveel van je schoolwerk houden hehe..
    ik mis je en ik ga extra hard me best doen om binnenkort een paar dagen te kunnen missen om een bezoekje te brengen!

xxx
    tot gauw!
    liefs
    knuffels
    en nog meer kusjes

• 10 Februari 2010 - 10:58

Alina:

Getver, wat is het koud bij jullie!!
    :freezing:

• 10 Februari 2010 - 16:49

Rachel:

Leuke foto's!

• 11 Februari 2010 - 17:59

Linda:

Hee lieverd!
    Nou dat groepje ziet er gezellig uit! Wel volgende keer ook gewoon zelf op de foto gaan he. Is wel zo leuk! ahha fotofan!!
    Nou heel veel plezier dit weekend meis met michel!!

Ik kom hem af en toe tegen dus hoor ook via hem een beetje hoe het is en hoe jullie weekend was.

Dikke x

Mélisande

Hey allemaal!! Welkom bij mijn reisdagboek..ik ga proberen om jullie een beeld te geven van mijn verblijf in Geneve. Ik zal gaan studeren aan de universiteit van Geneve en 8 maanden van huis weg zijn...ik vind het erg spannend en ben erg beniewd hoe het allemaal zal gaan!! Zijn jullie ook benieuwd??..lees dan mee en kijk hoe mijn genoviaanse uitdaging verloopt!! Kus Mélisande

Actief sinds 12 Nov. 2009