mijn kamertje aan de rhone...
Door: Ikke
Blijf op de hoogte en volg Mélisande
17 Januari 2010 | Zwitserland, Genève
Hier nog wat leuke nieuwe foto's van mijn kamertje en van het weekend toen mijn ouders hier waren. Dat is al weer een week geleden...ik zit hier dus al meer dan een week!!
Tijd gaat hard, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het hier allemaal best mee vind vallen haha..
De mensen zijn aardig, mijn kamertje is best leuk (al zeg ik het zelf) en het is een mooie en leuke stad!!
ik ga braaf elke dag naar school en zodra ik thuis ben ga ik mijn huiswerk maken en gezellig thee drinken met mijn huisgenootje! Maar natuurlijk was het hier nog leuker geweest als jullie erbij waren!!!
Kus
17 Januari 2010 - 15:58
Myrna:
Wat ben je toch een schatje!
Geniet maar lekker...het wordt een tijd om nooit te vergeten!
Liefs
17 Januari 2010 - 16:07
Maar:
Je kamertje ziet echt gezellie uit :)...
Dikke kus -
17 Januari 2010 - 16:07
Maar:
Je kamertje ziet echt gezellie uit :)...
Dikke kus -
17 Januari 2010 - 17:05
Rachel:
Tis nu echt jou plekkie geworden zie ik -
17 Januari 2010 - 17:49
Daan:
Hahaha wat een super oplossing om je koffer te gebruiken om je spiegel op te zetten, geweldig!! Het ziet er allemaal erg gezellig uit!
Geniet ervan!
Liefs Daan -
17 Januari 2010 - 18:49
Alina:
Liefs van ons allemaal!! -
17 Januari 2010 - 19:04
Dick:
Lieve Melisande,
Ik lees je verhaal maar eigenlijk hoor en zie ik je. Ik vind het fantastisch om je enthousiasme te horen. Bij ons zit het even niet mee maar we hopen dat het goed komt. Henny
is ernstig ziek.
Liefs vanuit de Marconistraat.
17 Januari 2010 - 19:20
Lindy:
He,
Wat ziet je kamertje er al leuk uit !!
Zag alleen sigarette liggen haha wat is dat ?
Geniet ervan meis wij hebben nog tijd zat en dit doe je maar 1 keer.
Dikke tuut -
17 Januari 2010 - 19:23
Mélisande Baltzer:
wat leuk dat jullie al zo snel allemaal gekeken hebben!!! Kus Mé -
17 Januari 2010 - 21:10
Manon:
wat een leuke kamer, nog best ruim! ga je de algemene plek(tafel en stoelen) ook nog aanpakken;)haha
Liefs -
18 Januari 2010 - 07:26
Lies:
Heey meissie!!!
Je kamertje is hartstikke leuk geworden!!! Fijn dat je zo braaf je huiswerk maakt hihi, komt helemaal goed daar heh!! Nog even en dan komt Mich.. kan je hem t mooie Genève laten zien!!!
Liefs Lies
ps... geweldig die foto van je vader met zn bondmuts!!!! :D -
18 Januari 2010 - 12:58
Oma:
is je vader in Siberie.
Kamertje ziet er gezellig uit.
Kusjes van je Oma (pop) -
18 Januari 2010 - 19:41
Eveline:
Heey Mena! Je kamer ziet er gezellig uit met al dat rose! Leuk gedaan :) Was je huisgenootje nou japans? Komt even een snelcursus: Itadakimasu (ietaadakiemas) is eet smakelijk, Konichiwa is goeiedag, konbanwa is goedeavond en "watashi wa mena(-san) desu" (u spreek je niet uit dus des) is ik ben mena. Hoor het wel als je meer nodig heb haha!
Ik geniet van je verhaaltjes en ben erg benieuwd naar je belevingen in Geneve! Heel veel succes met ons missen en ik zie dat je over 202 dagen alweer terug ben dus tot gauw :-P
Dikke kus Eef -
18 Januari 2010 - 20:51
Carla & Henk:
Nou dat ziet er goed uit Melisande. Leuk om te lezen dat het je prima bevalt daar. Groetjes van Carla en Henk -
19 Januari 2010 - 18:58
Arinda:
geschwestaaa,
Gelukkig heb je het leuk en heb je het te druk om ons echt te missen en voor je het weet ben je weer ff een paar dagen terug om een feestje te vieren!
Marijke en ik komen binnenkort bij jou een feestje vieren ok?
tot snel
kusjes en knuffels!!! -
19 Januari 2010 - 20:20
Méraudjuhhhh:
zussieeeee!!!!!
het ziet er egt toppie uit daar!! wel balen dat het zo verweg is! elke keer als ik je kamer inloop is het egt leeg en een beetje kaal. maarja ik hoop dat daar snel verandering in komt:)
ik hoop je snel weer te zien!!! xxxxx je zissieeee Méraudxxxxxx -
20 Januari 2010 - 10:55
Saskia En Klaas:
Ha lieverd, ik heb net mijn emailadres ingevuld op jouw pagina en zal nu telkens een mail ontvangen zodra je iets op jouw pagina hebt gezet. Wat een mooi appartement heb je, bofkont! We vinden het ontzettend goed van je dat je deze studie gaat volgen. Knap ook dat je helemaal alleen bent gegaan! We missen je wel hoor! Nou, je zusje kan de sauna ook onwijs heet maken dus dat zit in de familie, haha. We hebben afgelopen zondag de meditatiesessie bijgewoond. Deze werd gegeven door André, ik denk dat hij masseur is. De klankschalensessie is helaas niet doorgegaan, die zou veel te lang gaan duren... Nou, daar zitten wij niet mee! Nou lief, ik ga even de tafel dekken, Klaas komt zo lekker lunchen. Een hele dikke kus van ons en we mailen! -
21 Januari 2010 - 18:25
Linda:
Wat heb je een leuke schattige kamer!!
Leuk ingericht zeg!
X