Beaucoup d'étrangers - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu Beaucoup d'étrangers - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu

Beaucoup d'étrangers

Door: Ikke

Blijf op de hoogte en volg Mélisande

21 Januari 2010 | Zwitserland, Genève

Heyhey!!!

Ik dacht..ik laat weer ff van me horen! Ik zit hier al bijna 2 weken en ik vermaak me eigelijk nog prima haha..
Wat me vooral opvalt is de hoeveelheid nationaliteiten dat je hier tegenkomt!

Kijk maar eens hoeveel alleen ik er al tegen het lijf loop. ik woon in een appartementencomplex met als huisgenootje een islamitische zwitserse en een Japanse en ikzelf ben nederlands. en boven mij woont een jongen uit Kosovo.(en wie weet wat er allemaal nog meer woont haha..zover ben ik nog niet haha) En in mijn fransklas zitten 2 braziliaanse mensen, 2 uit venezuela, 2 uit de oekraine, 1 uit bella russia, 1 uit egypte, 1 uit duitsland en 1 meisje uit chili. Gister ging ik wat drinken met een paar mensen uit mijn klas en toen vroeg het meisje uit chili, Tatiana, of ik met haar mee wilde. Ik ben natuurlijk meegegaan, want ik wil graag alle leuke plekjes zien in Geneve!!! Toen kwam ik in een centrum waar veel mensen uit tjechie en slowakije komen!!! We liepen een trap af en kwamen in een soort gezellige kelder met wijn en eten! En het was echt super gezellig..echt iedereen is zo aardig!!! Uiteindelijk zijn we nog naar een andere kroeg gegaan en was ik half 3 thuis...maar ik bedoel: zo ontmoet je nog eens mensen!!!!

Als ik weer iets meemaak zal ik het zeker weer vertellen!!

Wel wil ik nog ff zeggen dat dit allemaal leuk is, maar ik mis thuis eigelijk ook wel. Hier kost alles toch wel veel energie en moeite..en thuis is alles altijd gewoon gezellig en weet je waar je moet zijn en met wie haha!!!

Love you all!!

Kus

• 21 Januari 2010 - 11:39

Lies:

Fijn om te lezen dat je t zo naar je zin hebt schattie!!! Logisch dat je thuis mist... thuis mist jou ook wel weet k zeker... Maar over n half jaartje kan je iedereen weer zoooooveel zien als je wilt.. tot vervelens toe ;)
    Maarre wat n nationaliteiten allemaal joh, wel interessant allemaal!!!
    Nou schat... ik zie dat de weersverwachting voor morgen goed is in Zwitserland... lekker zonnetje! Geniet ervan!! :)

Liefs en n dikke kus uit Bleiswijk!!!!

• 21 Januari 2010 - 11:56

Maar:

Hee lieverd,

goed zo dat je het zo naar je zin hebt :)

Geniet ervan!

xxx

• 21 Januari 2010 - 16:52

Non:

Maak je niet druk dat je hier iets mist..als je terug bent zal je zien dat er niets veranderd is! Wel superleuk dat je zoveel nationaliteiten leert kennen, geniet ervan!! Liefs

• 21 Januari 2010 - 18:28

Linda:

He meis, wat leuk zeg dat ze je gezellig meenemen en dat je zoveel verschillende mensen uit andere landen tegenkomt! Dat is echt leuk! Contacten maken! haha wie weet ooit nog voor een leuke vakantie, haha nee hoor! Zo te horen vermaak je je daar prima. En lekker genieten ervan he!!

XX

• 22 Januari 2010 - 12:10

Mabel:

Blijf lekker genieten van alle gezellige momenten daar! Je doet zoiets waarschijnlijk nooit meer..
    Ik mis jou ook en ik weet zeker Mich en je familie ook!
    En die nationaliteiten zijn wel gaaf toch?! Dan leer je pas echt wat over culturen! En heb je misschien straks wel veel leuke vakantieadresjes ;) haha.
    Mich is nu bij jou denk ik.. of in ieder geval onderweg! Geniet dus lekker saampjes van dit weekend en hoor wel weer hoe het is geweest!
    Succes met de lessen en veel plezier in je vrije tijd! En denk maar zo... Hier gebeurt toch nooit veel boeiends.. en zo wel dan hoor je het vanzelf ;)

Kusssss

• 23 Januari 2010 - 11:30

Lindy:

Hai meis,

Wij missen jou ook hoor !!
    Maar jij maakt iets mee wat wij je niet echt nadoen.
    En denk dat je ons straks meer te vertellen heb als wij hier hahah.

Lieverd geniet van je daagjes met Mich !!

Dikke knuffel

Mélisande

Hey allemaal!! Welkom bij mijn reisdagboek..ik ga proberen om jullie een beeld te geven van mijn verblijf in Geneve. Ik zal gaan studeren aan de universiteit van Geneve en 8 maanden van huis weg zijn...ik vind het erg spannend en ben erg beniewd hoe het allemaal zal gaan!! Zijn jullie ook benieuwd??..lees dan mee en kijk hoe mijn genoviaanse uitdaging verloopt!! Kus Mélisande

Actief sinds 12 Nov. 2009