Michel in Geneve!!!
Door: Ikke
Blijf op de hoogte en volg Mélisande
15 Februari 2010 | Zwitserland, Genève
We hebben veel gezien en gedaan..en gegeten haha..
hij kwam donderdagavond..laat, want hij had meer dan een uur vertraging...voordat we bij mij thuis waren, was het al half 1! Eigelijk wilde Michel ook nog wat eten, maar we besloten om lekker te gaan slapen zodat we vrijdag fit zouden zijn! Vrijdagochtend waren we er dan ook vroeg uit. we gingen eerst uitgebreid boodschappen doen voor ontbijt, lunch en snoep voor het hele weekend en na de lunch zijn we naar musea gegaan.
Het eerste museum was een giller haha..er was geen expositie, maar we mochten wel gratis kijken naar hun vaste collectie. het was een museum voor moderne kunst. Nou..haha..ik weet niet of ik het kunst kan noemen, maar we hadden de 3 kamertjes met rare objecten binnen 5 minuten gezien haha...Ze zouden ons geld toe moeten geven haha..
Daarna besloten we eerst wat te gaan drinken in het Cuba café. dat was leuk en het eten zag er ook goed uit, maar besloten om er niet te gaan dineren die avond, maar wat anders te zoeken later die dag, want het was toch een beetje smoezelig haha..Na een kop koffie zijn we rustig naar het centrum, Bel air, gelopen, want Michel wilde voor een jas bij Hogan kijken. dit bleek een mega dure winkel op dr rue du rhone..haha..dus die jas hebben we niet gekopcht. Prijs op aanvraag..haha..laat ik het nog sterker vertellen: we durfden niet eens naar binnen!!! Dus het was weer tijd voor een drankje.
Na het drankje zijn we zijn naar het musee d'histoire naturelle gelopen. dat was ook gratis, maar wel heel leuk. alles over dieren, planeten enz...echt leuk! Daarna gingen we op restaurant-jacht. En we vonden au petit Chalet, waar je bourgondisch kunt fonduen. We reserveerden voor half 8 en gingen weer ergens anders wat drinken, willi's. Ja, dit weekend bestond vooral uit eten en drinken!!! En het eten was ook echt super leuk! Wie er naar mij toekomen..dit gaan we doen haha!! Nee echt, vlees zelf op tafel in een pannetje hete olie garen met salade, friet, sausjes enz. En je kunt er ook kaasfondueen en chinees fonduen..dus echt leuk!
De vrijdag was een lange dag, want na het eten zijn we ook nog ff muziek wezen luisteren in de Mr. Pickwick pub. Ook dit was gezellig, maar we wilden een beetje optijd naar huis, om nog lekker ff een filmpje te kijken.
zaterdag was iets minder spectaculair, maar niettemin nog steeds onwijs gezellig! we zijn naar het paleis van de VN geweest en een museum met oude vazen enz (ja, gratis haha..) en erna lekker wat kroegjes gaan pakken in de stad. We hebben een flammenkuechen gegeten en hebben uiteindelijk in Vernier eerst de film afgekeken en erna in een restauarantje bij mij achter gegeten. en erna wederom lekker een filmpje gekeken.
Wat we zondag deden..tja je raadt het nooit. we zijn naar de film gewest. Naar sherlock holmes en hebben daarna in een mooi restaurant gegeten. Haha.. We wilden namelijk luxe eten voor valentijnsdag! nou dat is gelukt. Dat was echt lekker, he Mich??!! Risotto met garnalen..risotto met St. Jacques (cocuilles)..lamsvlees..en heerlijke desserts!!
Na het eten waren we toch niet heel vrolijk, want hij moest al bijna weer weg helaas. we hebben wat grappige afleveringen van tv gekeken en zijn toen maar gaan slapen..aangezien we er 4 uur uit moesten. en dat was vanochtend...
Het weekend vloog voorbij..en het was super!! Echt hoor, Geneve is echt leuk!! Dus wie er over denkt er een keer heen te gaan..Doen!! Het is een aanrader, maaaaar..doe het niet in de Winter..want jeetje..het was zóóó koud!! Mich is half afgestorven denk haha..Of niet??
Lieverds..tot snel!!! Ik denk dat het verhaal zo wel lang genoeg is. Er staan ook nog een paar foto's bij!!
Kusss
15 Februari 2010 - 17:50
Lindy:
Je blijft een nederlander he met je gratis hahahhaha.
Meis echt top allemaal te lezen hoe leuk je het hebt.
Hoe staat je school ervoor na de laatste keer ???
Dikke kus en het vliegt voorbij die tijd je zit er alweer een maand !!! -
15 Februari 2010 - 18:02
Myr En Bud:
Wat een heerlijk verhaal! jullie hebben echt genoten zo te lezen (L)
liefs -
15 Februari 2010 - 18:11
Mabel:
Top top top! Klinkt helemaal super! Jullie hebben het weer helemaal lekker naar jullie zin gehad volgens mij. :D
Leuk ook om die foto's te zien!
Schat.. spreek je binnenkort weer eventjes :)
Dikke kusss -
15 Februari 2010 - 18:30
Jess&Fa:
Klinkt allemaal erg leuk:D Leuke foto's xxx -
15 Februari 2010 - 18:58
Miriam:
Yeaaah wat een heerlijk verhaal om te lezen. Ben blij dat het een super weekend was!
kus -
15 Februari 2010 - 19:29
Ro&Gaab:
Hoi meis!!
Het klinkt helemaal super allemaal! We zijn benieuwd naar the next story!!
xx Ro en Gaab!! -
15 Februari 2010 - 19:50
Maar:
Joehoeeeee :D, wat een gezelligheid, ben stiekem beetje jaloers ;)...
Ik ga zeker naar je toe komen maar dan wacht ik nog ffies tot het wat warmer is haha, zeg jij wanneer het warm genoeg is voor een Nederlandse vrouw :P
Dikke kus -
16 Februari 2010 - 08:29
Lies:
Wowwwwww wat schrijf je toch leuk hihi...
Jemig, jullie weekend bestond wel uit culinaire hoogstandjes..heheh had ook niet anders verwacht ;)
Leuk hoor dat t zo gezellie was en fijn dat Mich toch bij je was op valentijnsdag!! :)
Hier in Bleis is het trouwens ook nog steeds koud hoor, heeft weeeeer gesneeuwd vannacht pfff...komt geen einde aan :(
Zodra het zonnetje begint te schijnen daar; Let me know... dan kom ik eraan gevlogen hihi...
Mis je wel hoor meis!
Dikke zoen van mij en ook van Jerome!!!!(K) -
16 Februari 2010 - 08:30
Lies:
hihi ik zie trouwens op deze site dat er vandaag zon is in Geneve, geniet ervan!!!!
xxxxx -
16 Februari 2010 - 13:32
Oma:
ha,ha, wat een etentjes ha,ha.
Ha, ha ik kom ook naar je toe ha,ha.
Kusjes. Oma -
16 Februari 2010 - 15:47
Alina:
Klinkt weer gezellig!!
xxx -
16 Februari 2010 - 23:12
Eef:
Nou dat was wel een weekend zeg! Tis dat je nog wat tv heb gekeken anders had ik echt gedacht dat je een marathon musea en eet/drink tentjes had gerend! Leuk dat je zo de stad goed leert kennen en helaas is je man weer weg maar binnekort komt ie weer toch? Hou je taai daar maar dat zal best lukken! En tot 6 maart!
Kusss -
18 Februari 2010 - 18:08
Linda:
Hee lieverd,
nou zo te horen hebben jullie weer een leuk en gezellig weekend gehad met veel bezichtigingen en eten en drinken. Leuk ook dat jullie samen waren op valentijnsdag. Waar ik nu wel heel nieuwschierig naar ben is wat ga je maken voor eten?? Iedereen moest toch iets maken van zijn/haar eigen land. Ik ben echt benieuwd!
Nou meis succes in de kou daar!
XXX