Thuis!!! - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu Thuis!!! - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu

Thuis!!!

Door: Ikke

Blijf op de hoogte en volg Mélisande

09 Maart 2010 | Zwitserland, Genève

Ja..eindelijk was het dan zover..een weekendje naar huis. en ja, nu zit ik alweer 2 dagen hier..de tijd ging veel te snel!

Ik heb ook echt genoten van het thuis zijn. Heerlijk met mijn ouders, zusjes, Michel, Fam en die meiden gekletst en wijntjes gedronken! En ook nog mijn verjaardag gevierd! En dat was het weekend! Wel heb ik het weekend natuurlijk flink uitgebuit en heerlijk met iedereen meegegeten, zoals met mijn mama en michels mama en zelfs me vader heeft voor mij gekookt haha.. Mijn vader had ook 2 daagjes vrij genomen, dus heb ik met mijn ouders woonwinkels afgelopen en computerwinkels en boodschapjes gedaan en lekker bezig geweest. Eén van de gezellige avonden was ook met mijn lieve vriendinnen! Het was niet alleen super gezellig...ze hebben mij ook nog echt super verwend! Ik heb leuke cadeautjes gekregen en het leukste was nog wel het memoriespel met foto's van ons allemaal erop! Echt origineel! En toen ik hier aan kwam had ik ook nog een mega verjaardagskaart liggen..leuke verrassing! er lag trouwens ook nog een andere verrassing..een brief van de uni van Geneve..dat ik ben toegelaten tot dat extra certificaat! Dat wilde ik namelijk heel graag, maar gezeur met inschrijving etc..maar ook dat is geregeld!!

Ja..ik kan wel honderd uit vertellen over al mijn leuke cadeaus...dat ik het zo fijn vond lekker thuis te zijn en iedereen zo lief vind...maar nu ben ik weer hier en ga ik er weer wat van maken!

Vanochtend heb ik om kwart voor 8 sochtends al een muntje op straat gevonden..dus ik ga veel geluk hebben! (het was alleen wel een 10 eurocentje..betekent dit dat het geluk pas in NL weer begint???!!)
en mijn colleges..pff..die waren supermoeilijk vandaag. Een van mijn profeseurs praat zo snel..ik kon het echt niet volgen..maar goed..ik ga gewoon door..haha..

Ik heb allerlei feestjes aan t einde van de week..dus ik denk dat ik zondag wel weer een leuk verhaaltje met foto's heb!!

Tot dan!!!

Kusssssss

• 09 Maart 2010 - 20:13

Jess&Fa:

Was erg gezellig meis! Nu weer hard aan de studie:D Kuss

• 09 Maart 2010 - 20:27

Lindy:

Hai skattie,

Was zeker gezellig en super dat je er weer bij was.
    Nou tot snel en geniet er weer van.

Dikke (K)

• 09 Maart 2010 - 22:27

Stephanie:

Hey Meis

Late reactie maar nog van harte hoop dat zusje lief op tijd was lag niet aan mij hihi
    Fijn om te lezen dat het helemaal leuk is daar en jaha kusjes van Lucia en Peter natuurlijk ook van mij.Dikke Biz

• 10 Maart 2010 - 01:12

Hellow schattie!!!

Heb je al even gesproken op je verjaardag.. 'helaas' kon ik er niet bij zijn ;) Maar ik moet zeggen dat MIAMI ook wel erruggg leuk is!!!
    We genieten van elk moment hier en hebben nu een superkicke knalgele cabrio gehuurd waarmee we door Florida touren :D
    Ik mis je wel lieffie... We stay in touch :)
    En ik vind het toppp dat je bent toegelaten tot dat extra certificaat, studiebolletje!!!! :D

• 10 Maart 2010 - 01:12

• 10 Maart 2010 - 01:13

• 10 Maart 2010 - 01:16

Lies:

Excuse me, dat mijn bericht er nu 3x staat :$ ging even iets mis hahaha!!!

Denk aan jou!!!!

xxx

• 10 Maart 2010 - 14:15

Maar:

Jeeeeeeeee :D goed dat je bent toegelaten voor dat certificaat! Was een erg geslaagd weekend! Maak er daar weer wat van en over 2 maandjes en 3 dagen ben ik lekker bij jou :D

xxx

• 10 Maart 2010 - 16:25

Mabel:

Was super gezellig! Die kadotjes heb je verdiend hoor! :)
    En goed gedaan met die certificaat..!
    Ik ben ook even aant kijken voor weekendje Geneve :D
    Graag gedaan voor de kaart btw..

Kusss
    Spreek je snel

• 15 Maart 2010 - 13:32

Irma.:

Melisande je verjaardag was erg gezellig.Leuke middag gehad.Wat fijn dat je dat certificaat mag halen.Groetjes en een dikke kus.

• 17 Maart 2010 - 20:52

Marc!:

Zo lady,

als ik alles goed begrijp heb jij het prima naar je zin:D haha

Hoelang ben je nog aanwezig daar dan?

Groetjes Marc