daar ben ik weer!!! - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu daar ben ik weer!!! - Reisverslag uit Genève, Zwitserland van Mélisande Baltzer - WaarBenJij.nu

daar ben ik weer!!!

Door: Ikke

Blijf op de hoogte en volg Mélisande

22 Maart 2010 | Zwitserland, Genève

Heyyy lieve allemaal!!!

Sorry..ik heb natuurlijk gezegd dat ik waarschijnlijk vorige week zondag wel weer met wat leuks zou komen..dat was niet zo..Ik heb natuurlijk wel gezellige dingen gedaan, maar niet echt wat om over te vertellen haha...

Deze week wel..helaas..want tja echt leuk was t niet! Zaterdagavond gingen we uit..naar de Javaclub..echt zo'n gave club..beetje chique enzo...ik me dus ook helemaal leuk aangekleed, maar we waren zo laat dat we er niet meer in kwamen. De portier zei dat het al helemaal stampvol was..maar zijn vrienen konden er nog wel in?!! Maar goed, het was dan ook al rond 3 uur snachts..volgende keer ga ik veel eerder haha...

Dit was natuurlijk al niet zo leuk, maar goed we zijn bij andere tenten gaan kijken..Maar onderweg naar die tenten gebeurde het! Ik werd bijna....gelukkig bijna...beroofd..
Ik ben mij kapot geschrokken..opeens kreeg ik een stomp tegen mijn dij/kont en probeerde zo'n kleine jongen die gehurkt achter me liep, mijn tas uit mijn handen te trekken..gelukkig was ik sneller...
Maar jezusmina...ik schrok me dood..ik had hem helemaal nog niet gehoord en de jongen die naast me liep ook niet! en gewoon zo op straat..er waren nog veel meer mensen...

Maar goed..hebben we ook weer meegemaakt! Mijn weekend was dus apart..om het zo maar te noemen haha..

Ik hoop dat jullie allemaal een beter weekend hebben gehad en ik hoop dat ik volgende week wat leukers kan vertellen. Ik ga naar het Ginger en Fred-bal bij de UNI en naar pubnight natuurlijk..dus maybe kan ik ook wat leuke foto's maken!

Kussssssssssss

• 22 Maart 2010 - 11:29

Mabel:

YOU GO GIRL!!! Goed gedaan!!! :D Wel shocking, maar je hebt het toch maar weer goed opgelost!
    Leuk dat je weer een berichtje hebt achtergelaten.. En foto's volgende keer erbij is helemaal leuk :D
    Wel jammer van die tent.. maar idd half 3 's nachts is wel beetje aan late kant misschien ;)
    Je geniet lekker daar, he?! Ga zo door! Nog 2 weekjes en dan komt Mich ook weer.. Met Cin en Jer! Helemaal leuk!
    Lieverd.. spreek je snel weer! Ben trots op jou!

Dikke Kuss

• 22 Maart 2010 - 11:29

Mabel:

Lieverd.. spreek je snel weer! Ben trots op jou!

Dikke Kuss

• 22 Maart 2010 - 11:31

Oeps.. 2 keer :S

• 22 Maart 2010 - 11:36

Eef:

das niet zo leuk om mee te maken! maar waarschijnlijk ben je nu (nog) meer op je hoede dus dat gaat niet meer gebeuren! vind het ook niet zo raar dat het om 3 uur snachts propvol is bij een leuke tent, volgende keer eerder gaan want dan heb je weer een goed verhaaltje en misschien wat foto's!
    tot je volgende avontuur!
    xxx

• 22 Maart 2010 - 11:50

Jess&Fa:

Soo dan, das minder..maar ag ook weer meegemaakt:D haha..En niet zo gek he dat ze om half 3 zeggen het is vol hahaha:P Nou meis succes deze week..Kus..XXXX

• 22 Maart 2010 - 12:49

Rachel:

Wow echt schrikken. Gelukkig was jij sneller! Volgende keer hoeken we hem neer, haha.

xxx

• 22 Maart 2010 - 14:54

Saskia En Klaas:

Je bent een echte Powervrouw! Goedzo, ik ben Trots op je!! Misschien moet je er ook maar een studie karate achteraan gooien, haha! Nou lieverd, lekker druk dus ik ga maar weer! Dikke kus van ons en we mailen!XXXXXXXX

• 22 Maart 2010 - 16:21

Manon:

Wow, zeker even schrikken! volgende x gewoon slaan met je handtas;)
    En het Ginger en Fred-bal?klinkt chique:)
    Liefs

• 22 Maart 2010 - 19:31

Miriam:

Whoooo, heftig allemaal. Maar je bent de best, een overvaller kan je niet aan!

Maar toch leuk om weer even iets van je te horen!

kus

• 23 Maart 2010 - 09:06

Maar:

Zooooo dan dat is heftig man! Gelukkig was het bijna en niet helemaal gelukt :D... Jij bent ook zo snel ;)...

Kus